20.1 C
Pristina
Saturday, June 15, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Raportet ndergjinore paramartesore

Cili është këndvështrimi i fesë Islame ndaj martesave mes të njejtës gjini?

Martesat mes të njëjtës gjini dhe po ashtu çdo marrëdhënie mes tyre edhe nëse nuk është në kornizën e martesës është devijim i njohur...

Shkurorëzimi formal? – Pyetje dhe përgjigje nga feja islame

Pyetja:Esselamu alejkum!Jam një djalë i ri, i sapo martuar. Desha t’ju pyes nëse më lejohet sipas fesë islame të bëj një dalje jashtë vendlindjes,...

Si përkufizohet dashuria në këndvështrimin e islamit?!

Dashuria në këndvështrimin e islamit ▪️Duke parë në rregullat e permendura në ajetet kuranore dhe në fjalët profetike shohim se lidhjet me femrat në islam...

A është homoseksuali jobesimtar? – Pyetje dhe përgjigje nga feja islame

Mund të ndodhë që të vijë në xhami për namaz një person, i cili është i prirur për mëkatin e përmendur, siç mund të...

Ai dëshiron që motra e tij t’i tregojë një foto të shoqes së saj në mënyrë që ai t’i propozojë asaj

Pyetja: Një i ri dëshiron të martohet me shoqen e motrës së tij, dhe ai i kërkoi të motrës që t’i tregojë foton e saj...

Martesa me të afërmit dhe hadithi “Zgjidhni të huajt për martesë”?

Pyetja: Dua të di sa i fortë është hadithi “Zgjidhni të huajt për martesë”, i cili qarkullon gjerësisht mes njerëzve. A nuk inkurajohet martesa me...

Familja kërkon abort, për shkak të shtatzënisë nga Zinaja

Pyetja: Unë kam një motër dhe ajo është shtatzënë para martesës.Familja ime është e vetëdijshme për faktin se aborti nuk lejohet nëse jeta e nënës...

Të fundit