10.3 C
Pristina
Thursday, April 25, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Mëkatet fshehurazi

Cilat janë mëkatet që bëhen kur njeriu është vetëm?

Pyetja: A përfshihen zilia dhe të menduarit për fantazitë seksuale, në mëkatet e kryera kur dikush është vetëm? *** Përgjigjja: Falënderimi i takon Allahut. Së pari: Fantazitë seksuale janë një...

Të fundit