12.7 C
Pristina
Monday, February 26, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Marketing

Një dekadë në fushën e Marketingut.

Një dekadë në fushën e Marketingut. Kthim pas në 2010-tën dhe çfarë pritet të sjellë e ardhmja Për të parë në të ardhmen, duhet...

Ndodh ndryshimi revolucionar me gjuhën shqipe, detaje nga programi që përmbajtjet audio vizuale i kthen në tekst

Gjuha shqipe ka qenë ndër të paktat që deri më tani nuk ka mundur të shndërrohet nga gjuha e folur në të shkruar përmes...

7 P-të e marketingut – Ekonomia Islame

Kur flasim për 7 P-të e marketingut nënkuptojmë variablat që i janë shtuar përzierjes tradicionale të marketingut . Përzierja tradicionale përfshin produktin, çmimin, promovimin dhe vendin. 4...

5 forcat e Porterit – Ekonomia Islame

Modeli i 5 forcave të Porterit është një metodologji analitike për të hetuar mundësitë dhe kërcënimet në një industri të caktuar. Me fjalë të tjera,...

4 C të marketingut

Koncepti 4 C i marketingut përdoret për t’iu referuar strategjisë së marketingut të fokusuar tek konsumatori, dëshirat dhe nevojat e tij. 4 C-të e...

Si strategjitë e gabuara u kushtuan miliona dollarë kompanive

Askush nuk është perfekt, madje as më i madhi i mendjeve apo organizatat shumë milionëshe. Kjo ishte provuar herë pas here përmes gabimeve të...

5 arsye pse marketingu është kaq i rëndësishëm

Formimi i një biznesi të mahnitshëm është thjesht hapi i parë. Tërheqja e klientëve kërkon marketing. Ndërsa shumë biznese të vogla besojnë se marketingu...

Latest news