12.5 C
Pristina
Thursday, February 29, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Investime

Startup Weekend Mobility Balkans – Ekonomia Islame

Mësoni si të mendoni, zhvilloni dhe ndërtoni një startup në 54 orë emocionuese. Techstars Startup Weekend është një hyrje emocionuese në botën e startup-eve....

Dhjetë këshilla të Warren Buffett për ambiciozët në biznes

Investitorët shpesh përshkruhen si “yjet rock të botës financiare dhe të biznesit”, sepse me njohuritë dhe përvojën e tyre ata ndihmojnë miliona njerëz të...

Programi ‘Kosovo Generation Unlimited’ do të trajnojë 10 mijë të rinj

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve, në partneritet me UNICEF-in në Kosovë dhe Rrjetin CSR Kosova kanë filluar një fazë të re të programit...

Egjipti do të shpallë strategjinë ambicioze të hidrogjenit

Vendet në mbarë botën janë gjithnjë e më shumë në kërkim të burimeve të besueshme të energjisë. Rusia ka ndërprerë ose ka ndryshuar rrugën...

Njeriu që bëri 2 milionë dollarë gjatë kulmit të pandemisë: “Tani është koha perfekte për të investuar”!

Themeluesi i Outspoken Barstool Sports, Dave Portnoy, mendon se investitorët mund të humbasin mundësitë për të investuar në bursë nëse dominohen nga frika. Ai...

Liqeni i Ohrit pasurohet me rreth 1.7 milion rasat të peshkut koran

Rreth 1.7 milion rasat të rinj të peshkut të rrallë koran janë hedhur këtë vit në ujërat e liqenit të Ohrit nga Qendra e...

Një kompani amerikane do të investojë 800 milionë €, punësohen deri 5 mijë persona, paga minimale 800 euro

Kompania “American Exploration and Mining LLC” nga Amerika do të investojë në Kosovë 800 milionë euro, tha një konferencë të jashtëzakonshme kryetari i Sindikatës...

Latest news