33.9 C
Pristina
Friday, July 12, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Divorci

Si të veprojë gruaja, kur burri nuk i jep divorcin dhe a mund t’i drejtohet gjykatës në rast nevoje?

Pyetje: Jam një grua muslimane e martuar, por kam pasur problem shumë me burrin dhe familjen e tij, më kanë bërë zullum plot herë...

Çfarë gjykimi ka të prishë dikush një martesë?

Pyetje: Çfarë përgjegjësie ka ai që prish një martesë me qëllim? Përgjigje: Prishja e martesave është prej gjynaheve të mëdha dhe është shëmbëllim me veprimet...

A mund të kërkojë divorc nëse burri i saj merr një grua të dytë?

Pyetja: A mund ta divorcoj (talak) burrin tim, sepse ai po përpiqet të marrë një grua të dytë, por ai nuk mund të kujdeset as...

Ai dëshiron të divorcohet nga gruaja e tij në mënyrë që të jetë i lirë të fokusohet në kërkimin e dijes

Pyetja: Unë u konvertova në Islam para disa vitesh dhe isha i martuar në atë kohë. Gruaja ime është ende jomuslimane por ajo kurrë nuk...

A duhet të martohet ajo me një burrë që është i përkushtuar ndaj fesë, por i varfër?

Pyetja: Unë jam një grua muslimane 50 vjeçe. U njoha me një burrë të divorcuar dhe në pension, i cili është 54 vjeç. Ajo që...

Mallkimi i fëmijëve ose gruas së dikujt

Pyetja: Cili është gjykimi i atij që mallkon gruan ose njërin nga fëmijët e tij? Mallkimi i gruas llogaritet si divorc apo jo? *** Përgjigjja: Falënderimi i takon...

Gruaja ime nuk është e bukur!!

Pyetja:  Jam i martuar prej disa vitesh. Gjatë dy viteve të para isha i lumtur me martesën time dhe e doja gruan time, por pas...

Ajo është një muajshe shtatzënë dhe dëshiron ta abortojë fetusin, sepse do të divorcohet nga i shoqi!

Pyetja: Motra ime u martua me një burrë dhe ka pasur disa probleme, ndër të cilat më e rënda është se ai nuk fal namaz...

Ai bëri kontratën e martesës me një grua dhe e pa të zhveshur në kamera, më pas u divorcuan. Çfarë duhet të bëjë ai?

Pyetja: Unë u martova me një grua dhe nuk e përfundova martesën me të, por më parë isha në kontakt me të në celular dhe...

Ai i tha vajzës së tij: “Unë do të divorcohem nga mamaja jote!”

Pyetja: Vajza ime e vogël më tha: “Nëse nëna ime nuk pranon të udhëtojë gjatë festës së ardhshme pas dy javësh, atëherë duhet ta divorcosh.”...

Të fundit