34.2 C
Pristina
Friday, July 12, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Dituria

Si mund ta dijë muslimani i zakonshëm se cilët janë dijetarët?

Pyetja: Si e dimë nëse dikush është dijetar dhe si e dallojmë se çfarë niveli është një dijetar d.m.th. Myfti apo jo, që ta vendosim...

Ai dëshiron të divorcohet nga gruaja e tij në mënyrë që të jetë i lirë të fokusohet në kërkimin e dijes

Pyetja: Unë u konvertova në Islam para disa vitesh dhe isha i martuar në atë kohë. Gruaja ime është ende jomuslimane por ajo kurrë nuk...

Të fundit