10.3 C
Pristina
Wednesday, April 24, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Dija fetare

Si mund ta dijë muslimani i zakonshëm se cilët janë dijetarët?

Pyetja: Si e dimë nëse dikush është dijetar dhe si e dallojmë se çfarë niveli është një dijetar d.m.th. Myfti apo jo, që ta vendosim...

Kush duhet ta udhëheqë namazin?

Pyetja: Do të isha shumë mirënjohës nëse ju përgjigjeni pyetjeve të mia:Pyetja 1: A mund të më thoni se kush ka më shumë të drejtë...

Të fundit