20.1 C
Pristina
Saturday, June 15, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Agjërimi i ramazanit

Nëna që i jep gji fëmijës së saj, a lejohet të mos agjërojë?

Pyetja: A i lejohet nënës që jep gji të mos agjërojë? Kur duhet t’i kompensojë, apo duhet të ushqejë të varfër? Përgjigja: Nëse nëna ka frikë për...

A lejohet agjërimi për të sëmurët me sheqer në gjak?

Pyetja: Ka 14 muaj që unë jam e sëmurë nga sheqeri i shkallës së dytë , që për ndryshe llogaritet si shkallë fillestare e kësaj...

Me çfarë etike duhet pajisur agjëruesi?

Ngritja në syfyr.I Dërguari i Allahut ﷺ, në një hadith ka thënë: “Ngrihuni në syfyr se në ngritjen dhe në ngrënien në syfyr ka...

Të fundit