SMS Falas

0
136

Të nderuar anëtarë të KOHAISLAME

Kjo eshte faqja, e cila mundeson dergimin e mesazheve falas ne Ipko, Vala dhe Z Mobile.

Web: www.smsfalas.org

Facebook: https://www.facebook.com/smsfalaspalimit

Andaj, brenda mundesise publikone ne Facebook apo ne web qe edhe te tjeret te informohen per kete mundesi

Allahu ju shperblefte.