32.7 C
Pristina
E enjte, 29 Korrik, 2021

Skype brenda shfletuesit

Më të lexuarat

Skype së shpejti mund të ndodhë të jetë në dispozicion përmes shfletuesve të internetit. Microsoft, në të vërtetë, publikoi konkursin për vendin e punës përmes të cilit kërkohen njerëzit të cilët do të punojnë në zhvillimin e këtij funksionaliteti të ri.

Kërkohen lojtarë ekiporë besnik të cilët do të integrojnë zgjidhjet ekzistuese Skype në web me përkrahjen për shërbimet backend. Kërkohet dituria e HTML5 dhe JavaScript-it, e në përputhje me politikën e re të Microsoftit “plug-in free Internet”, Silverlight dhe Adobe Flash nuk përmenden gjëkundi. Kjo do të thotë se Skype do të jetë në dispozicion për të gjithë, pa pasur parasysh llojin e kompjuterit, versionin e shfletuesit ose ndonjë shtesë të caktuar.

Rezultati i punës suaj do të përdoret nga qindra miliona shfrytëzues falënderues në mbarë botën, thuhet në konkursin e Microsoftit.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit