14.5 C
Pristina
Saturday, April 13, 2024

Si të lyejmë tavanin?

Më të lexuarat

Qëllimi: ngjyra e tavanit tuaj është vjetruar? Ja disa këshilla për ta lyer atë:
Juve do t’iu duhen: boja, ruli (valaku), kova e që hidhet boja dhe pigmenti i ngjyrës që ju dëshironi, furça.
Hapi 1: Hidhni bojën në një enë apo në një paletë në mënyrë që të lyhet ruli, (valaku) furça në mënyrë të njëtrajtshme
Hapi 2: Lyeni rulin me bojë tek paleta
Hapi 3: Përdorni një shkop të gjatë të vendosur tek ruli (valaku) për të arritur gjatësinë e tavanit.
Hapi 4: Për të bërë ndarjen midis murit dhe tavanit përdorni furçën e vogël. Të lyesh tavanin me një rul (valak), të ndihmon të lyesh shpejt një hapësirë të madhe dhe shmang ngjitjen në stol apo shkallë./liv/kohaislame.com

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit