14.5 C
Pristina
Sunday, April 14, 2024

Si po dhunohemi nga lajmet mbi CoronaVirusin?

Më të lexuarat

Lajmet mbi virusin Korona dominuan dhunshëm në mediat e ndryshme, elektronike dhe digjitale, kurse lajmet tjera me rëndēsi të madhe për zhvillimin e botës i futën nê izolim (karantin)!
Nën hijen e lajmeve mbi këtë virus do ndodh shpejte e shpejtë dhe në mënyre automatike largimi nga puna i shumë puntorëve, roli i të cilëve si krah pune, është i panevojshëm në ato kompani!
Krejt kjo do ndodh dhe askush nuk do ketë as kohë e as vullnet të merret me atë temë!
Filluan gazetat e mëdha në Amerikë, sidomos pas digjitalizimit të gazetave, në largimin e një numri të madh nga puna!
Një gazetarë këtë fushatë pêr largim të gazetarëve nga mediat e ndryshme amerikane e quajti masakër i gazetarisë amerikane!
Mendoj se gazetarët edhe mediat nuk duhet të bëhen viktimë e këtij disbalansi në lajmërimin pêr temat e rëndësishme dhe bazike për zhvillim të shteteve, ekonomisë dhe gjendjes sociale.

Hoxhë Bekir HALIMI

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit