Shkollarët e kryeqytetit demonstrojnë riciklimin e plastikës

0
33

Edhe sot kanë vazhduar aktivitetet për Ditën e Tokës.

Këtë herë, në sheshin “Nënë Tereza”,  fëmijët e shkollave të Prishtinës kanë demonstruar riciklimin e plastikës, me qëllim të vetëdijesimit për ruajtjen e ambientit. Nga ana tjetër, zyrtarët që merren me ruajtjen e ambientit kanë pranuar se gjendja në terren është mjaft e rëndë, duke thënë se po bëjnë përpjekje për të ndryshuar realitetin. Ndërsa përfaqësuesit e USAD-it kanë thënë se aktiviteti i këtij viti do t’i kushtohet kryesisht vetëdijesimit të nxënësve dhe do të ndihmohen shtëpitë për riciklimin e mbeturinave./koha/kohaislame