12.5 C
Pristina
Thursday, February 29, 2024

Shihni çfarë përshkrimi për Kosovën bën Ambasada e saj në Vjenë!

Më të lexuarat

Shihni çfarë përshkrimi për Kosovën bën Ambasada e saj në Vjenë!
Shiheni çfarë ftese:
“Kosova: Një pejsazh i dominuar me vargmale, kisha e manastire…”
Kjo është e shkruar në një ftesë për një mbrëmje kulturore që e organizuan Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri dhe Shoqata austriake-amerikane në Vjenë.
Kena mu çliru hamamin…

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit