1.7 C
Pristina
Thursday, December 7, 2023

Rregulla për edukimin e fëmijëve me pak fjalë

Më të lexuarat


1- Fëmija juaj gënjen shumë = ju e teproni në kërkim llogari.
2- Fëmija juaj nuk ka vetëbesim = ju nuk e inkurajoni.
3- Fëmija juaj flet pak = ju nuk bisedoni me të.
4- Fëmija juaj vjedh = nuk ia mësuat artin e dhënies.
5- Fëmija juaj është frikacak = e mbroni shumë.
6- Fëmija juaj nuk respekton të tjerët = ju nuk e respektoni atë.
7- Fëmija juaj është gjithmonë i zemëruar = ju nuk lavdëroni aftësitë e tij.
8-Fëmija juaj është dorështrënguar = nuk ndani me të gjërat dhe momentet.
9- Fëmija juaj shkel të tjerët = ju jeni të ashpër me të.
10- Fëmija juaj është i dobët = ju përdorni kërcënime.
11-Fëmija juaj është xheloz = ju e neglizhoni atë.
12-Fëmija juaj nuk ju bindet = keni shumë kërkesa ndaj tij.
13-Fëmija juaj ju shqetëson = nuk e përqafoni.
14-Fëmija juaj është i mbyllur = jeni i zënë dhe nuk i kushtoni kohë.


Përkthej nga arabishtja: Rijad Misini

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit