5.3 C
Pristina
Saturday, December 3, 2022

Reklama që bëri miliona të qajnë (VIDEO)

Më të lexuarat

Miliona përdorues të internetit panë këtë video e cila u krijua nga kompania e sigurimeve
(Thai Insurance).

Por asnjë nuk mund të garantojë, nëse i kujton reklamën… dhe jo një histori të dhimbshme midis një babai dhe vajzës së tij.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=lUaFuiuHJD8

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit