21.3 C
Pristina
Saturday, June 22, 2024

REALITETI I JETËS

Më të lexuarat

Në moshën katër vjeçare, sukses është të mos urinosh në rrobat e tua.

Në moshën gjashtëvjeçare, sukses është të gjesh rrugën për të arrit deri në shtëpinë tënde kur kthehesh nga shkolla.

Në moshën dymbëdhjetë vjeçare, sukses është të kesh shokë.

Në moshën tetëmbëdhjetë vjeçare, sukses është të arrish të marrësh lejen për makinë.

Në moshën njëzetvjeçare, sukses është të arrish deri te pasuria.

Në moshën tridhjetë e pestë vjeçare, sukses është të arrish deri tek pasuria.

Në moshën dyzet e pesë dhjetëvjeçare, sukses është të arrish deri tek pasuria.

Në moshën pesëdhjetë e pestë vjeçare, sukses është të arrish deri tek pasuria.

Në moshën gjashtëdhjetëvjeçare, sukses është të arrish deri tek pasuria.

Në moshën gjashtëdhjetë e pesë vjeçare, sukses është të arrish të vazhdosh vlefshmërinë e lejes për makinën!

Në moshën shtatëdhjetëvjeçare, sukses është të kesh shokë.

Në moshën shtatëdhjetë e pesë vjeçare, sukses është të dish se si të kthehesh në shtëpi nga çdo vend ku gjendesh.

Në moshën tetëdhjetëvjeçare, sukses është që të mos urinosh në rrobat e tua!

Kjo është jeta!!

Ashtu si fillon edhe ashtu e mbaron. I dobët në fillim dhe i pafuqishëm në mbarim.

Për këtë arsye mos u kreno me të dhe mos u jep shumë pas saj.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër
- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit