7 C
Pristina
Saturday, October 16, 2021

Porosi metodologjike – Hoxhë Bekir Halimi

Më të lexuarat

Çdo lajthitje dhe defekt metodologjik që shkakton mosmarrëveshje do shkaktojë edhe përçarje, pastaj do çojë në dështim, deri sa do na ikë e tërë fuqia.
“Mos u përçani mes vete e të dështoni dhe tu ikë fuqia”. (El-Enfal: 46).
Nëse nuk do kemi dijetarë të urtë të cilët veprojnë për të evituar defektet dhe për të mbyllur të çarat, do realizohet mbi ne “ligji hyjnor i zëvendësimit”!
“Nëse ju i ktheni shpinën, Ai do t’ju zëvendësojë me një popull tjetër, që nuk do jetë si ju”. (Muhammed: 38).


Përkthim Hoxhë Bekir Halimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit