17.4 C
Pristina
Tuesday, May 30, 2023

Po ju kujtohet kjo pamje që u shpërnda në tërë botën – Një urtësi prapa kësaj

Më të lexuarat

Po ju kujtohet kjo pamje që u shpërnda në tërë botën.
Apo e kemi harruar, sepse njerëzit, zakonisht, e sidomos në kohën tonë, ngjarjet s’i mbajmë mend më shumë se tri ditë.
Këtë pamje e shikuan më tepër se një miliard njerëz. Por më e rëndësishme se kjo është se, Allahu i Lartësuar përmes një maceje, bëri që ajetin kuranor të cilin e lexonte imami, t’ua percjell një miliard njerëzve.
Ndërsa ajeti që po e lexonte imami thotë:

“Thuaj: Allahu ka argumentin më të plotë dhe sikur të donte Ai, do t’ju vinte në rrugë të drejtë të gjithëve” (En’am, 149).

Prej argumenteve të plota e të forta të Allahut është se Ai, përmes një maceje, ua përcjell ajetet e Tij më shumë se një miliard njerëzve.

Hoxhë Rasim Haxha

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit