21.3 C
Pristina
Saturday, July 13, 2024

Një shqiptarë ishte shkak që pranoi Islamin diplomati gjerman Hofman

Më të lexuarat

“Në vitet e 70-ta isha në Beograd për punë zyrtare, aty vërejta një Kosovarë që punonte punë fizike dhe agjëronte në 40 gradë celzius, kjo ishte një ndër shkaqet që pranova Islamin”

Murad Wilfried Hofmann
(Ish Diplomat Gjerman i konvertuar në Islam)

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit