20.4 C
Pristina
Thursday, June 20, 2024

Një lutje për ty – Hoxhë Bekir Halimi

Më të lexuarat

Një lutje për ty – Hoxhë Bekir Halimi

Një lutje për ty!
O Allah, Ti që je Falës i Madh dhe e do faljen na fal neve!
O Allah! Na liro neve, prindërit dhe familjet tona nga zjari i xhehenemit!
O Allah! Na i fal gjunahet dhe gabimet tona!
O Allah! Ti që i përmbys zemra tona, na i forco ato në Fenë tënde!
O Allah! Na jep pendim të sinqertë para vdekjes!
O Allah! Na jep fund të mirë!
#lutje

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë .

Shpërndajeni …

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit