1.4 C
Pristina
Thursday, December 7, 2023

NËSE DO QË TË JETOSH I LUMTUR!

Më të lexuarat

Nëse do që të jetosh i lumtur, pastroje zemrën tënde nga urrejtja.

Dhe mendjen tënde nga dëshpërimi.

Dhe jetoje një jetë të thjeshtë dhe modeste.

Dhe një jetë ku në të jep shumë!

Mbushe jetën tënde me dashuri dhe mëshirë.

Dhe të menduarit për gjendjen e të tjerëve.

Dhe sillu me njerëzit ashtu si do që ata me ty të sillen!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër
- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit