17.1 C
Pristina
Saturday, May 28, 2022

Nata e gjatë e dimrit dhe dita e shkurtë – Hoxhë Bekir Halimi

Më të lexuarat

Nata e gjatë e dimrit dhe dita e shkurtë – Hoxhë Bekir Halimi

Ubejd ibën Umejri, rahimehullah, kur vijte dimri thoshte:
O ju njerëz të Kuranit!
Nata është zgjat që të lexoni, andja lexoni!
Dita është shkurtu që të agjëroni, andaj agjëroni!
Në këtë dimër Kalo natën me Kuran, kurse ditën me agjërim!

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit