11.8 C
Pristina
Saturday, December 2, 2023

MOTËR TI JE AJO QË VENDOS PËR VETVETEN!!

Më të lexuarat

Sa mirë që është për një femër të jetë mbretëreshë, me një kohë kur janë shtuar robëreshat!

Dhe të jetë e shtrenjtë, me një kohë kur vajzat janë bërë të lira!

Dhe të jetë e turpshme, me një kohë ku turpi ka humbur!

Dhe të posedon zemër të gjallë, nga e cila burojnë dashuria dhe pastërtia, e të mos jetë zemra e saj e lirë, që e posedon kush të mundet dhe të donë!

Dhe të jetë si trëndafili, i cili e përhap erën e saj të dëlirësisë dhe turpit, dhe të mos jetë si lulet e tjera!

Dhe të jetë e pastër dhe e ndershme, me një kohë ku ka humbur nderi dhe pastërtia!

Dhe të jetë e kapur për fe, me një kohë ku haramet janë shtuar, dhe të kapesh për fe është si ta mbash një gacë në dorën tënde!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit