11.8 C
Pristina
Saturday, December 2, 2023

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Më të lexuarat

Nëse e do pasurinë mos e harro llogarinë.

Nëse i do vilat dhe shtëpitë mos i harro asnjëherë varrezat.

Nëse i do gjynahet dhe mëkatet mos e harro pendimin dhe kërkim faljen.

Nëse e do ndonjë krijesë mos e harro Krijuesin.

Nëse e do dynjanë mos e harro ahiretin.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër
- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit