15.6 C
Pristina
E shtunë, 15 Maj, 2021

Maqedoni: Rritet numri i martesave të shkurorizuara

Më të lexuarat

Sipas të dhënave të fundit të Entit shtetëror për statistikë të cilat kanë të bëjnë për pjesën e tretë të vitit 2014, ka 506 çifte të shkurorëzuara më shumë se në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit 2013, edhe atë më së shumti në Shkup.

Statistika thekson se më së shumti çifte të shkurorëzuara, 153, ka në Shkup. Sipas komunave, rekorder është Qendra me 33 shkurorëzime, vijojnë Gazi Baba me 25 dhe Karposhi me 18 martesa të shkurorëzuara. Më së paku shkurorëzime, vetëm një, ka në Haraçin. Nga qytetet tjera rekorder është Manastiri me 45 martesa të përfunduara, pas çka vijojnë Gostivari me 37 dhe Kumanova me 29 shkurorëzime/zhurn/kohaislame

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit