14.5 C
Pristina
Tuesday, April 16, 2024

KËTË PERSON MOS E LE TË IKË NËSE E KE AFËR !

Më të lexuarat

Nuk ka mirë se të gjesh një person:

Që të forcon në kohën e dobësisë.

Të jep siguri në kohën e frikës.

Të bën të qeshësh kur je në pikëllim.

Të shoqëron në kohën e vetmisë.

Ndjen dhembje brenda tij/saj dhe e paraqet lumturinë që ty mos të shkakton dhembje, dhe kjo, vetëm e vetëm që ta largon nga ti dhembjen.

Dhe ti, ia dhuron atij/asaj zemrën tënde dhe je i/e qetë!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

 

 

 

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit