IRAKU PARALAJMËRON TURQINË PËR SHKELJET E TERRITORIT TË TIJ

0
44

Qeveria irakiane paralajmëroi Turqinë ndaj “çdo shkeljeje të territorit apo hapësirës ajrore irakiane” dhe ka ngarkuar Ministrin e Jashtëm të paraqesë një ankesë në Këshillin e Sigurimit në OKB.

“Paralajmërojmë Turqinë ndaj çdo shkeljeje të hapësirës ajrore apo territorit të Irakut”, u shpreh pak më parë zëdhënësi i kabinetit qeveritar në Bagdad, Ali Dabbagh gjatë një konference për shtyp pas një takimi të Këshillit të Ministrave të qeverisë irakiane.trt/kohaislame