14.4 C
Pristina
Saturday, May 18, 2024

Holandë: Më shumë se 1/3 nga 475 xhami kanë qenë cak i sulmeve vandale

Më të lexuarat

islamophobiawatch

Në Holandë ka 475 xhamia, kurse më shumë se një e treta e tyre kanë qenë cak i sulmeve vandale, u janë dërguar letra kërcënuese, janë munduar tu fusin zjarrin, kanë venduar koka të derrit ose kanë qenë cak i formave tjera të sulmit.
Ky është rezultati i hulumtimit të Ineka van der Valka, autor i librit “Islamofobia dhe diskriminimi”.

Marrë nga: Bekir Halimi

Al Jazeera

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit