13.2 C
Pristina
Friday, September 29, 2023

Historia nuk duhet të harrohet

Më të lexuarat

16 nëntori i 1990 ishte një ditë gëzimi dhe hidhërimi njëkohësisht. Gëzim për atë që u rikthye dhe hidhërim për atë që humbëm.
Si sot 30 vjet më parë nisi të ushtrohet i lirë në mënyrë publike besimi fetar për myslimanët në këtë vend, pas një periudhe të ndalimit të dhunshëm të ushtrimit të fesë dhe ateizmit të imponuar.
Që historia e dhimbshme të mos përsëritet, duhet të kujtohet vazhdimisht, që kurrë të mos kemi më as 1967 dhe as 1990.

Hoxhë Justinian Topulli

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit