Franca zyrtarisht u dorëzon opozitarëve sirianë ambasadën siriane

0
44

Parisi zyrtar u ka dorëzuar opozitarëve ambasadën e Sirisë në Francë.
Agjencia ISNA e lajmeve thotë se Parisi si ambasador të Sirisë ka pranuar z. Mandhur Makhus, i cili është pritur zyrtarisht nga presidenti francez Fransua Holonde në rezidencën presidenciale Eliza të Francës. Ky takim u zhvillua menjëherë pasi Franca njohu zyrtarisht aleancën e re të opozitarëve sirianë. Ky veprim i Parisit vjen në kohën kur shumë nga vendet perëndimore si Amerika dhe Anglia akoma nuk kanë njohur zyrtarisht aleancën e re opozitare të Sirisë. Deri tani kjo aleancë është njohur zyrtarisht vetëm nga 8 vende të tilla si Franca, Turqia dhe disa vende të gjirit Persik.