-1.4 C
Pristina
Thursday, January 27, 2022

Erdoğan: Është “padrejtësi e madhe” që kontinenti afrikan me 1,3 miliard njerëz nuk ka të drejtë fjale në KS-OKB

Më të lexuarat

Është “padrejtësi e madhe” që kontinenti afrikan me 1,3 miliard njerëz nuk ka të drejtë fjale dhe vendimmarrjeje në Këshillin e Sigurimit të OKB-së, tha presidenti turk Erdoğan.

Presidenti Erdoğan: Besoj që me përpjekje të përbashkëta, tregtinë me Afrikën do ta rrisim fillimisht në 50 miliardë dollarë, kurse më pas në 75 miliardë dollarë.

/aa/

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit