21.3 C
Pristina
Saturday, June 22, 2024

BFI në iftarin e Odës Ekonomike Veriperëndimore

Më të lexuarat

Të enjten, më 30.03.2023, me ftesë nga Oda Ekonomike Veri-perëndimore, përfaqësuesi i Reisul Ulemas H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, mori pjesë në iftarin tradicional që çdo vit e organizon kjo odë ekonomike, ku të ftuar dhe prezent ishin figura eminente, Intelektualë të profileve të ndryshme, përfaqësues të partive politike, Kryetari i Kuvendit të RMV Z. Talat Xhaferi, ministra, kryetarë komunash dhe biznesmenë të mirënjohur të tërë territorit te RMV.

Në këtë rast, përfaqësuesi i Reisul Ulemasë, Prof. Rexhep ef. Ziberi, Kryetar i Shoqatës së Ulemave në BFI të RMV , të pranishmëve ua beri duanë në prag të iftarit. Ai poashtu i përshëndeti të pranishmit në emër të Reisul Ulemasë, duke iu lutur Allahut të Madhërishëm qe tua pranojë agjërimin dhe të gjitha adhurimet që i bëjmë gjatë këtij muaji të bekuar, kurse organizatorit, i Madhi Zot ia pranoftë këtë iftar dhe ia shtoftë begatitë dhe mirësitë.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit