34.8 C
Pristina
E mërkurë, 4 Gusht, 2021

Arkitektët shqiptarë në Perandorinë Osmane

Më të lexuarat

Historia e Perandorisë Osmane është e lidhur ngushtë me emrat e shqiptarëve, të cilët kanë dhënë një kontribut të pamohueshëm dhe mjaft gjurmëlënës gjatë perandorisë osmane. Ata kanë qenë burra shteti, arkitektë dhe personalitete të shquara në fusha të ndryshme të jetës politike e shoqërore.
Në bashkëpunim me Targa ALB, Gazeta Selam ju sjell edhe një video tjetër, kësaj radhe fokusin e kemi tek arkitektët, kush ishin ata dhe cili ishte kontributi i tyre ? Zbulojeni në këtë video të shkurtër, mos e leni që tju kaloj !

Le ti njohim këta burra të mëdhenj shqiptarë.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit