15.5 C
Pristina
Friday, May 24, 2024

AIDA

Më të lexuarat

AIDA: (ekonomi) term, shkurtesë për çështje Marketingu me domethënje: Attention, Interes, Desire dhe Action (Vëmendje, Intersim, Dëshirë dhe Veprim).

Marketing skema AIDA është zhvilluar nga Lavidge dhe Steiner në vitin 1961, që në fakt paraqet një skemë se si të reklamohet dhe shitet puna e supozuar.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit