11.9 C
Pristina
Sunday, December 3, 2023

A KE DIKË TJETËR POS ALLAHUT?!

Më të lexuarat

Kur të ngushtohet jeta, a ke dikë tjetër pos Allahut?!

Kur të mbyllet çdo rrugë dhe të ngushtohen punët, a ke dikë tjetër pos Allahut?!

Kur të dobësohet fuqia nuk të mbajnë këmbët, a ke dikë tjetër pos Allahut?!

Kur të thahet loti dhe të ngurtësohet zemra dhe memoria të dobësohet, a ke dikë tjetër pos Allahut

Kur të largohet i dashuri dhe të braktisin të afërmit dhe shokët, a ke dikën tjetër pos Allahut?!

Pasha Allahun nuk e ke askënd pos Allahut!

Përmende Atë që edhe Ai të të përmend!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 


 

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit