1 C
Pristina
Monday, November 28, 2022

10 fakte shokuese rreth homoseksualizmit dhe LGBTI-së !

Më të lexuarat

Në Perëndim thuhet:
“ Zoti e krijoi Adamin dhe Evën dhe jo Adamin dhe Stivin “, që domethënë se Zoti krijoi mashkullin dhe femrën, e jo dy meshkuj ose dy femra, pra lidhja plotësuesese, e natyrshme dhe e saktë është lidhja në mes mashkullit dhe femrës. Kështu që homoseksualiteti ( të vepruarit si populli i Lutit a.s. ose shthurja morale ) nuk është prej natyrshmërisë me të cilën Zoti e krijoi njeriun, por është një risi dhe rezultat i një ambienti jo të shëndoshë, e të cilën dukuri e emërtuan me emra të ndryshëm dhe e ngjyrosën me ngjyra të ndryshme dhe i cili po rishfaqet çdo ditë me një rrobë të re.

Tregimi i popullit të Lutit është cekur në më shumë se 100 citate Kuranore dhe kjo që të jetë ( fatkeqësia e tyre ) mësim për ne…përfundimi i të cilëve ishte zhdukje, shkatërrim dhe çrrënjosje deri te personi i fundit i tyre!!

A do të shpëtoj bota sot nga kjo marrëzi?

Nuk ma merr mendja, sepse avancimi i tyre është i madh, inkuadrimi dhe instalimi i tyre përfshin çdo institucion, e tërë kjo paralajmërojnë për një katastrofë të madhe morale nga e cila nuk do të shpëtoj askush.

Në vazhdim do t’i sjellim disa fakte shokuese shkencore në lidhje me LGBTI-in:

1- Qendra për parandalimin e infeksioneve në SHBA ( CDC ) e emërtoi Sidën në fillim të paraqitjes së saj me emrin e saj të vërtetë e ai ishte “ Kanceri i Homoseksualizmit “, më pas e riemëroi me emrin ” Dobësimi i imunitetit i ndërlidhur me homoseksualizmin “.
Por pas ngjarjes së aktorit të njohur Rok Hudson të cilin e skandalizoi sëmundja e tij ngase ai ishte homoseksual, ashtu siç tregon profesori francez Luk Montagnier i cili ishte zbulues i virusit HIV, se Rok Hudsoni erdhi fshehurazi në institutin Pasteur në Paris, i dhuroi institutit 30 milion franga franceze me kusht që të ketë hulumtime intensive në zbulimin e vaksinës për ta shpëtuar atë para se t’i bëhej publik skandali i tij….por hulumtimet nuk e ndihmuan e as sëmundja nuk i dha afat…nuk shkoi gjatë dhe vdiq…kështu që u shtuan në atë kohë mallkimet kundër homoseksualëve dhe llojit të tyre!!
Për këtë në vitin 1982, nën presionin e organizatave të ndryshme të LGBTI-së në botën perëndimore, u emërua kjo sëmundje sërish me një emër tjetër për ta mbrojtur reputacionin e homoseksualëve dhe të grupit LGBTI, e më pas nxorën ligje të domosdoshme në favor të tyre të cilat i konsideronin mardhëniet e gjinisë së njëjtë si të drejtë prej të drejtave themelore të njeriut dhe liri personale, e cila asesu nuk lejohet të kundërshtohet, dhe së fundmi u emërua sëmundja e re me emrin ‘AIDS‘ apo “Sindromi i fituar nga mungesa e imunitetit“ dhe u kategorizua si një sëmundje ngjitëse e cila vje si pasoj e mardhënieve seksuale.

2- Profesori Kevin Fenton i cili është drejtor i shërbimeve shëndetësore publike në Britani, në seminarin vjetor të vitit 2013 i cili u mbajt në Londër, publikoi këto çështje dhe paralajmëroi për rrezikun e tyre:
a- Paralajmëroi për rrezikun e përhapjes së një fatkeqësie globale shkaku i së cilës është homoseksualizmi, sepse sëmundjet që përhapen përmes mardhënieve seksuale si dhe SIDA po rriten tmerrësisht shpejt.
b- Publikoi se përqindja më e lartë e të goditurve me këtë sëmundje është veçanërisht në mesin e seksit të njëjtë sidomos në SHBA, e cila sot konsiderohet si epiqendër e mjekësisë dhe shkencës.
c- Prekja me këtë sëmundje në mesin e seksit të njëjtë është tetëfish më i madh se sa tek personat e seksit të kundërt dhe kjo në shtetet e varfëra, kurse njëzetetrefish më shumë në ato të pasura.
d- Brenda homoseksualëve shpërndahet SIDA tetëmbëdhjet herë më shumë se sa përmes mardhënieve vaginale.
e- Prostitucioni, homoseksualizmi ( seksi anal ), seksi oral dhe substancat narkotike janë përgjegjëse e më shumë se 90% e goditjeve me sëmundje të cilat përçohen përmes mardhënieve intime dhe e 98% e rasteve me SIDA në SHBA, duke e ditur se tërë këto praktika janë të ndaluara në të gjitha fetë qiellore.

3- Drejtori i programit të Kombeve të Bashkuara për luftimin e SIDA-së (UNAIDS) Michel Sidibe publikoi këto fakte me rastin e ditës ndërkombëtare të SIDA-së:
a- Nevoja për mbulimin e shpenzimeve në luftimin e SIDA-së do të arrijnë shifrën 24.000.000.000 dollarë në vit.
b- Janë rritur rastet me virusin Hiv në 13% në Evropën lindore dhe Azinë e mesme që nga viti 2006.
c- Janë rritur rastet në 100% në Lindje të mesme dhe në Afrikën veriore që nga viti 2001.
d- 50.000 raste të reja me virusin Hiv ndodhin çdo vit në SHBA, sipas raportit të UNAIDS të vitit 2013.

4- UNAIDS ka shpërndarë ( 2007 ) 3.500.000.000 prezervativ në të gjitha vendet e botës për parandalim të kësaj sëmundje, duke e nxitur të ashtuquajturën “SEKSI i SIGURTË“, por fatkeqësisht numri i rasteve është çdo ditë në rritje!! Sepse “seks të sigurt” nuk ka vetëm se në mes burrit dhe gruas.

5- Ka deklaruar Papa Benedikti i XVI se homoseksualizmi do ta shkatërrojë racën njerëzore, ashtu siç ka deklaruar edhe kryeministri i Vatikanit se pranimi i martesës së gjinisë së njëjtë është dështim për gjithë njerëzimin e jo vetëm për vlerat fetare.

6- Në mes të muajit Maj ( 2015 ) kryeministri i Luksemburgut Xavier Bettel u martua me shokun e tij Gutey Destinay dhe i kurorëzoi kryetarja e qytetit të Luksemburgut Lydie Pulfer, në prezenzë të kryeministrit liberal belg Charles Michel i cili e lavdëroi këtë veprim duke thënë: Luksemburgu është pioniere e cila duhet të merret si shembull në të drejtat e njeriut. Dhe kjo dëshmon se si legalizohet dhe institucionalizohet kjo shthurrje.

7- Disa shkencëtar izraelit pretenduan se shkaku i homoseksualizmit është një hormon ( i trashëguar ) tek homoseksuali, dhe për këtë nuk duhet të përbuzet e as të dënohet për sjelljet e tij, ndërsa janë publikuar dhjetra punime shkencore si dhe janë bërë hulumtime të veçanta në Australi, të cilat e vërtetojnë të kundërtën e këtij pretendimi… këto punime janë publikuar në magazinën “Boston zemrat botërore” në vitin 1999 nën titullin “Demantimi i TEORISË së HORMONIT HOMOSEKSUAL“ përmbajtja e së cilëS ishte se asnjë prej shkencëtarëve dhe hulumtuesve nuk pretendon se homoseksualizmi është trashëgues dhe se shkaktar të tij janë hormone të caktuara që e bëjnë homoseksualin të lind me të.
Këto punime kanë përmbledh shumë mendime të specialistëve të kësaj fushe të cilët e demantojnë kategorikisht një pretendim të tillë…dhe fajin kryesor sipas tyre e kanë MEDIET të cilat e kanë deformuar të vërtetë dhe faktet duke publikuar mendime jo shkencore. Kështu që këtë teori ( Është i lindur homoseksual vetevetiu) e kanë demantuar me argumente të qarta shkencore specialist të kësaj fushe nga e gjithë bota.

Disa prej këtyre librave që flasin për homoseksualizmin e trashëguar kishin si target religjionin dhe vlerat e tij si dhe futjen e dyshimeve rreth tij, në atë formë që të pyes lexuesi, si mund të dënohen njerëz të pafajshëm ( homoseksualët) të cilët nuk ishin fajtorë ngase kështu kanë lindur dhe kjo është jashta margjinave të zgjedhjes së tyre!! Dhe shtronin pyetjet si i dënoi Zoti popullin e Lutit kur Ai vet kështu i ka krijuar ata “homoseksualë“!!!

8- Të gjitha përpjekjet për të zbuluar një vaksinë kundër SIDA-së dhe kundër disa sëmundjeve që përhapen përmes mardhënieve janë të dështuara gjer më tani, edhe pse janë investuar në këto hulumtime shuma marramendëse, kështu që në fund janë ndarë shkencëtarët në dy grupe, njëri grup këmbëngul që të vazhdojnë hulumtimet deri te një rezultat pozitiv, kurse tjetri thonë që nuk ka dobi nga këto hulumtime, duke u bazuar në atë se mbrojtja dhe parandalimi më i mirë për të rinjët nuk janë vaksinat por edukimi i avancuar dhe martesa me gjininë e kundërt. Edhe ne jemi me këtë mendim se zgjidhja e natyrshme dhe e drejtë është udhëzimi i Muhamedit a.s.:” O ju të rinjë, nëse ka mundësi ndonjëri prej jush të martohet atëherë le të martohet, se ajo i bën dobi në ruajtjen e shikimit të tij dhe të organeve të tij, e nëse nuk mundet, atëherë le të agjërojë, ngase ai është mburojë për të “ ( Transmeton Buhariu )

9- Edhe pse tek kafshët janë të përhapura mardhëniet seksuale por jo homoseksualizmi, tek ato nuk ka raste të sëmundjeve që përhapen përmes mardhënieve ose SIDA, kurse njeriun të cilin e ka nderuar Krijuesi i tij, ia dhuroi atij logjikën duke e dalluar nga krijesat tjera, poashtu u dërgoi Profetë e lajmëtarë, u dhuroi udhëzime hyjnore që me to të udhëzohet njerzimi dhe ta largohen nga shthurrjet…. Por prapëseprapë shumë e njeriu këmbëngulë në gjëra të pamoralshme e si pasoj goditet me kësi sëmundje dhe viruse, duke e rrezikur shëndetin e tij dhe të shoqërisë ku jeton.

10- Sida dhe sëmundjet që transmetohen përmes mardhënieve kategorizohen si sëmundje zgjedhore, nuk e sulmojnë njeriun vetëmse rrallëherë, por njeriu është ai cili vrapon pas shkaktarëve të saj ( prostitucioni, homoseksualizmi ) me epsh të papërmbajtur dhe me vetdëshirën e tij, edhe pse logjika dhe argumentet hyjnore mundohen ta bindin për rrezikun e devijimit, por ai këmbëngul të vazhdoj në devijim dhe në fund bie në kazanin e këtyre sëmundjeve, kurse Zoti i madhërishëm thotë: “ O ju që besuat, mos shkoni gjurmëve të djallit, sepse kush ndjek gjurmët e djallit ai urdhëron për të shëmtuara e të irituara…” (Nur 21)

Pra çdo rrugë e cila e shpjerë njeriun në devijim, imoralitet, shthurje e vetëshkatërrim është rrugë prej rrugëve të djallit të mallkuar edhe nëse ajo legalizohet apo institucionalizohet.

Dr. Abdul Hamid Kudah ( Autori është specialist i sëmundjeve ngjitëse )

/mesazhi/

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit