20.4 C
Pristina
Thursday, June 20, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Zhvillimi njerëzor

Cila është etika e udhëtimit?

Pyetje: Ne si njerëz nuk mundemi t’i shmangemi udhëtimit e ndonjëherë është i shkurtër e herën tjetër i gjatë. Çfarë etike ka përmendur Feja...

Studimi i gjenetikës; a ka ndonjë të keqe në aspektin sheriatik?

Pyetja: Unë jam student në fakultetin e shkencave dhe dua të zgjedh një specialitet që nuk bie ndesh me Islamin. Çfarë mendoni për specializimin në...

Ai dëshiron të bëhet një shpikës (zbulues), në mënyrë që të mund të zgjidhë të gjitha problemet!

Pyetja: Unë dua të bëhem një shpikës dhe të përfitoj komuniteti im musliman kudo. A do të thotë apo a tregon hadithi i të Dërguarit...

Të fundit