0.9 C
Pristina
Friday, December 8, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Të ndaluarat

Ai e goditi babanë e tij sepse babai i tij goditi nënën e tij

Pyetja: Cili është gjykimi islam për atë që mbrojti nënën e tij sepse babai i tij po e lëndonte dhe e godiste, kështu që ai...

Familja kërkon abort, për shkak të shtatzënisë nga Zinaja

Pyetja: Unë kam një motër dhe ajo është shtatzënë para martesës.Familja ime është e vetëdijshme për faktin se aborti nuk lejohet nëse jeta e nënës...

A u martua Jusufi (paqja qoftë mbi të) në fund me gruan e Azizit (ministrit)?

Pyetja: A u martua më vonë profeti i Allahut, Jusufi (paqja qoftë mbi të) me të njëjtën grua që kishte tentuar ta josh/tundonte, ju lutemi...

Asgjë nuk është vërtetuar për vendin ku Ademi (paqja qoftë mbi të) zbriti në tokë

Pyetja: A është e vërtetë që Ademi (paqja qoftë mbi të) zbriti në Indi dhe se Hava zbriti në Xhedde? *** Përgjigjja: Falënderimi i takon Allahut. Ajo që vërtetohet...

A lejohet puna si trajner i arteve marciale, si për shembull në sportin Muay Thai?

Pyetja: Unë bëj Muay Thai dhe më pëlqejnë artet marciale në përgjithësi. Do të doja të bëhesha trajner kur të mbaroj studimet e mia, por...

Gratë që vëjnë parfum kur shkojnë në xhami

Pyetja: Ne kemi vërejtur në namazet e teravive se disa gra vinin në xhami me parfum që ka një aromë aq të fortë sa që...

Trajtimi i varësisë së burrit ndaj pornografisë

Pyetja: Jam një grua e martuar prej një muaji e gjysmë. Mësova se burri im shikon pornografi dhe ndihem shumë e hidhur dhe e trishtuar...

Vendet ku nuk lejohet falja e namazit

Pyetja: A mund të më tregoni për shtatë vendet e ndaluara në të cilat nuk lejohet falja? *** Përgjigjja: Falënderimi i takon Allahut. Ndoshta e keni fjalën për hadithin...

Latest news