1.1 C
Pristina
Wednesday, March 29, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

rudian zekthi

Konsulta (ose mosvrazhdësia) – Rudian Zekthi

  Konsulta (ose mosvrazhdësia) – Rudian Zekthi 1. “Ti ishe i butë ndaj tyre, ngase Allahu të dhuroi mëshirë, e sikur të ishe i vrazhdë e zemërfortë,...

Ateizmi dhe Idhujtaria – Prof. Rudian Zekthi

Ateizmi dhe Idhujtaria - Prof. Rudian Zekthi 1. Tashmë kemi arritur në përfundimin se idhujtaria është praktikë në përputhje me një mirënjohje të kursyer – të...

Idhujtaria – Prof. Rudian Zekthi

Idhujtaria - Prof. Rudian Zekthi “E ata që mohojnë shpalljet e Allahut dhe takimin me Të, pikërisht ata kanë humbur shpresën nga mëshira Ime dhe...

 Ajeti  i dytë – Prof. Rudian Zekthi

Ajeti  i dytë - Prof. Rudian Zekthi 1. Një nga pohimet më të përsëritura në Kuran, është dëshmia e vetë Kuranit për veten se nuk ka...

Siguritë e Hidrit – Rudian Zekthi

Siguritë e Hidrit (edhe njëherë për konsultën) - Prof. Rudian Zekthi   “Atëherë ata gjetën njërin prej robërve Tanë, të cilit i kishim dhënë mëshirë prej...

Parimi i Brishtësisë – Prof. Rudian Zekthi

Parimi i Brishtësisë - Prof. Rudian Zekthi 1. Një nga çështjet që duhet të zgjidhim është përcaktimi i kuptimit të gjendjes së muslimanëve, kur shoqëria në...

Konsulta (ose mosvrazhdësia) – Rudian Zekthi

Konsulta (ose mosvrazhdësia) - Rudian Zekthi 1. “Ti ishe i butë ndaj tyre, ngase Allahu të dhuroi mëshirë, e sikur të ishe i vrazhdë e zemërfortë,...

Mrekullia dhe thirrësi (ose shprehia e perifrazimit) – Rudian Zekthi

Mrekullia dhe thirrësi (ose shprehia e perifrazimit) 1. Kemi përmendur si ngjashmëri mes Kuranit dhe Shkopit të Musait faktin se që të dy janë mrekulli përsëritëse,me...

Kurani dhe 3 llojet e mrekullisë – Rudian Zekthi

Kurani dhe 3 llojet e mrekullisë Siç e përmendëm në ligjëratën e kaluar, përballja e Musait a.s. me Faraonin u kushtëzua nga një seri prej...

Mrekullia dhe argumenti – Rudian Zekthi

Mrekullia dhe argumenti Kur përmendëm si një nga karakteristikat e Davetit të Musait a.s. faktin që dërgimi i tij tek Faraoni dhe populli  i...

Latest news