27.6 C
Pristina
Monday, June 17, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Rikthimi i perceptimit të mirë të muslimanëve

Rikthimi i perceptimit të mirë të muslimanëve, pjesa IV, – Analizoni deklaratën tuaj për media; Shërbeju jobesimtarëve

Një model analitik për produktin mediatik Nëse kam një parim gjithëpërfshirës në punën time të analizës së medias, ai është ky: prodhimi efektiv i medias...

Rikthimi i perceptimit të mirë të muslimanëve, pjesa III – Si dështojnë organizatat muslimane në raport media

Në dy postimet e mëparshme, unë kam eksploruar temën e përmirësimit të marrëdhënieve midis muslimanëve dhe medias – nga hapat bazë që mund të...

Rikthimi i perceptimit të mirë të muslimanëve, pjesa II – T’i kuptojmë mediat

Le të shohim se si funksionojnë mediat dhe pse islamosfera e deritanishme nuk përputhet aq mirë sa mundet me mënyrën se si funksionon një...

Rikthimi i perceptimit të mirë të muslimanëve, pjesa I – Bëhu qytetar i mirë dhe aktiv

Shumë biseda në Islamosferë përqendrohen rreth perceptimit të muslimanëve nga jomuslimanët dhe nga media. “Mediat na portretizojnë të gjithëve si terroristë, ato mbulojnë vetëm...

Të fundit