2.7 C
Pristina
Saturday, December 9, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Qeraja

Qiraja që paguaj a konsiderohet ndihmë në mëkat apo është hallall?

Pyetja: Unë jam një djalë i ri që punoj në një kompani dhe kam marrë një apartament me qira. Mësova se gruaja që zotëron apartamentin...

Latest news