20.1 C
Pristina
Saturday, June 15, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Puna

A lejohet përgatitja e ushqimit në Ramazan për ata që nuk agjërojnë?

Pyetja: Në muajin Ramazan unë duhet t’u përgatis ushqimin njerëzve që nuk agjërojnë. Si t’ia bëj? Ta lë punën e pas Ramazanit të shikoj ndonjë...

A lejohet puna si trajner i arteve marciale, si për shembull në sportin Muay Thai?

Pyetja: Unë bëj Muay Thai dhe më pëlqejnë artet marciale në përgjithësi. Do të doja të bëhesha trajner kur të mbaroj studimet e mia, por...

Femra muslimane e cila nuk bart mbulesë islame, a i pranohet namazi, agjërimi e zekati?

Pyetja: Jam një grua që punoj në një biznes për veshje fëmijësh dhe aty nuk ka meshkuj që punojnë me ne e të përzihemi me...

Të fundit