10.3 C
Pristina
Wednesday, April 24, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Problemet financiare

Kërkimi i lëmoshës me dhe pa arsye

  Pyetje: Hoxhë, kur i lejohet dikujt të marrë lëmoshë nga tjetri? Përgjigje: Rregulli i Allahut në këtë botë është të hajë çdo njeri nga puna...

Problemet familjare – Pyetje dhe përgjigje nga feja islame

Pyetje: A janë “normale” problemet familjare? Përgjigje: Bimilahi-Rrahmani-Rrahim Së pari do të ndalem tek “problemi” dhe të dijmë se çafrë është problem, se jo çdo gjë...

Përdorimi i kontracepsionit për shkak të të ardhurave të ulëta

Pyetja:  A lejohet përdorimi i mjeteve kontraceptive për shkak të të ardhurave të mia të ulëta, të cilat nuk mbulojnë nevojat tona dhe shpenzimet e...

Gruaja ime nuk është e bukur!!

Pyetja:  Jam i martuar prej disa vitesh. Gjatë dy viteve të para isha i lumtur me martesën time dhe e doja gruan time, por pas...

Të fundit