21.3 C
Pristina
Saturday, June 22, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Pornografia

Trajtimi i varësisë së burrit ndaj pornografisë

Pyetja: Jam një grua e martuar prej një muaji e gjysmë. Mësova se burri im shikon pornografi dhe ndihem shumë e hidhur dhe e trishtuar...

Të fundit