26.8 C
Pristina
Wednesday, July 24, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Pasuria hallall

Nëse burri e ushqen familjen me para të fituara me haram, çka obligohet të bëj gruaja?

Pyetja: Nëse burri e ushqen familjen me para të fituara me haram, çka obligohet të bëj gruaja? A është e obliguar të mos i pranojë...

Qiraja që paguaj a konsiderohet ndihmë në mëkat apo është hallall?

Pyetja: Unë jam një djalë i ri që punoj në një kompani dhe kam marrë një apartament me qira. Mësova se gruaja që zotëron apartamentin...

Të fundit