21.2 C
Pristina
Tuesday, July 16, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

milazim krasniqi

Elitat shqiptare humbin drejtimin në kthesa historike, pasojat shihen në ndarjen dhe dobësimin e kombit – Milazim Krasniqi

ELITAT SHQIPTARE HUMBIN DREJTIMIN NË KTHESA HISTORIKE, PASOJAT SHIHEN NË NDARJEN DHE DOBËSIMIN E KOMBIT Milazim KRASNIQI Raportet ndërmjet njësive të ndara të trojeve shqiptare më...

Miqtë e mij besimtar, “fuqia e medies nuk shteron pse ne mund të bëhemi nervozë” – Milazim Krasniqi

Duke mos e kuptuar fuqinë e medies, muslimanët ndihen të frustruar

EDUKIMI MEDIAL ME NDIHMËN E EPISMEMOLOGJISË ME BAZË ISLAME – Milazim KRASNIQI

Si mund të aktivizohen e të përdoren Fitra, Vahji, Ixhtihadi, Ixhmai, Kiasi dhe Talfiku, në procesin e edukimit medial Agresiviteti i medieve, të cilat tashmë...

Të fundit