20.4 C
Pristina
Thursday, June 20, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Magjia (Sihri) dhe Xhindet

A lejohen të barten hajmalitë që janë shkruar me ajete të Kuranit?

PYETJA:  Më tregoni, cili është statusi i hajmalive që janë shkruar me ajete të Kuranit apo që janë ndërtuar prej ndonjë gjëje tjetër? PËRGJIGJA: Falënderimi i...

Çka konsiderohet hajmali e ndaluar dhe si të lirohem nga ato?

Çka konsiderohet hajmali e ndaluar dhe si të lirohem nga ato? Përgjigje: në emër të Allahut, falënderimi i takon Atij… Hajmali konsiderohet çdo send që mbahet apo...

Prindërit kërkojnë të shkojë tek fallxhori çfarë duhet të bëj?

Nëse njëri nga prindërit e mi dëshiron që ta dërgojë tek një parashikues i fatit/falltar për tu kuruar, dhe unë nuk i bindem atij,...

Çfarë është gjykimi për atë i cili nuk beson se ka mësysh dhe magji?

Pyetje: Çfarë mendoni për atë i cili thotë se unë nuk besoj se ka magji dhe mësysh? Përgjigje: Personi i tillë është përgënjeshtrues i argumenteve...

Si ta di se a jam i sëmurë nga magjia?!

Pyetja: Si mund ta dimë se kemi magji dhe çfarë të bëjmë? Allahu ju shpërbleftë! Përgjigjja: Falënderimet i takojnë Allahut, paqja dhe bekimet e Tij qofshin mbi...

Cila është dispozita e atij që shkon tek falltari?

Pyetja: Persona të ndryshëm i kemi parë të shkojnë tek magjistarët a fallxhorët dhe t’u besojnë atyre, disa të tjerë shkojnë por nuk u besojnë,...

Cili është trajtimi për personin i cili vuan nga ankthi, depresioni, pikëllimi, dhe sëmundjet psikike, dhe cili është trajtimi i shqetësimit, vesveseve, syrit të...

Pyetje: Cili është trajtimi për personin i cili vuan nga ankthi, depresioni, pikëllimi, dhe sëmundjet psikike, dhe cili është trajtimi i shqetësimit, vesveseve, syrit...

Lutjet që thuhen që të mos marrim mësysh dikë dhe për t’u mbrojtur nga syri i keq i njerëzve

Lutjet që mos të marrim mësysh diçka مَا شَاءَ اللَّهُ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ Ma sha Allahu la ku’uete il-la bil-lah “Ashtu siç do Allahu dhe nuk ka fuqi...

Dhjetë shkaqe të cilat e mbrojnë robin prej shejtanit

O muslimanë, Allahu prej mirësisë së Tij ndaj robit i bëri disa shkaqe të cilat e mbrojnë robin prej shejtanit dhe i ndihmojnë atij...

Shërimi tek ndonjë “mjek popullor” që përdor xhindet?!

Pyetja: Ekzistojnë disa njerëz, të cilët shërojnë me anë të të ashtuquajturës “mjekësi popullore”, sipas tyre, kur shkova tek njëri nga ata, më tha:...

Të fundit