11.7 C
Pristina
Wednesday, April 24, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Libri

Ekuilibri i diturisë dhe padrejtësia e injorancës

Pyetja: Ekuilibri i diturisë dhe padrejtësia e injorancës *** Përgjigjja: Në emër të Allahut, Gjithëmëshirshmit, Mëshiruesit Sa e çuditshme dhe e vajtueshme që është sjellja e shumicës së njerëzve...

Cila është vlera e leximit të librave dhe e kërkimit të diturisë?

Ibn Kajimi, në librin “Miftahu daris seadeh”, 1/119 shkruan: “Shumë dijetarë kanë treguar se vepra më e mirë pas farzeve (obligimeve) është kërkimi i...

Të fundit