26.2 C
Pristina
Friday, July 12, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Këshilla dhe Urtësi

Cilat janë mëkatet që bëhen kur njeriu është vetëm?

Pyetja: A përfshihen zilia dhe të menduarit për fantazitë seksuale, në mëkatet e kryera kur dikush është vetëm? *** Përgjigjja: Falënderimi i takon Allahut. Së pari: Fantazitë seksuale janë një...

Ai është i shkujdesur për mëkatet, me arsyetimin se edhe sahabët kanë bërë mëkate!

Pyetja: Disa nga sahabët bënë disa mëkate të mëdha, megjithëse besimi i tyre ishte më i fortë se i yni. A do të thotë kjo...

Si duhet të sillet familja me një djalë të pabindur?

Pyetja: Si duhet trajtuar një djalë që është i pabindur ndaj prindërve të tij? Si duhet të sillen me djalin që kërcënon se do të...

Ajo e do çmendurisht burrin e saj dhe po kërkon një zgjidhje

Pyetja: Unë e dua burrin tim çmendurisht dhe ai është krejtësisht i lumtur me mua. Kur ai u largua për punë dhe unë prisja t’i...

Gratë që vëjnë parfum kur shkojnë në xhami

Pyetja: Ne kemi vërejtur në namazet e teravive se disa gra vinin në xhami me parfum që ka një aromë aq të fortë sa që...

Ai ka frikë të takohet me njerëz

Pyetja: Unë jam një i ri musliman. Ndjej frikë nga njerëzit në përgjithësi dhe kjo më bënë të mbyllur deri në atë masë sa ndonjëherë...

Nuk e lashë burrin tim të lexonte një mesazh nga shoqja ime dhe ai u zemërua

Pyetja: Unë vijë nga një familje jomyslimane dhe familja e burrit tim nuk jeton këtu.Filloi me një debat që pata me një motër dhe ajo...

Çfarë duhet të bëjë një person nëse ndjen se po i afrohet vdekja?

Pyetja: A ka ndonjë shenjë para se njeriu të vdesë? *** Përgjigjja: Falënderimi i takon Allahut. Askush nuk e di saktësisht se kur do të vdesë, apo në cilën...

Ajo është një muajshe shtatzënë dhe dëshiron ta abortojë fetusin, sepse do të divorcohet nga i shoqi!

Pyetja: Motra ime u martua me një burrë dhe ka pasur disa probleme, ndër të cilat më e rënda është se ai nuk fal namaz...

Të fundit